Yağ, tahin, helva yapımında kahvaltıklıklarda, pastalarda, yemeklerde bir çok alanda kullanılan susam sıcak iklimlerde yetişen bir bitkiden elde edilir. En bereketli topraklarda yetişen kaliteli susamların en uygun işlemlerden geçerek elde edilmesi ile taze ve doğal susamlarımızı sizlere sunuyoruz. Tahinin ana maddesi olan susam, simite de en güzel lezzeti verir ve bir çok yemeğe lezzet katar. Özellikle pastalarda kullanılan ve güzel tat veren bu besin sağlık açısından da faydalıdır. Susam mineral bakımından zengindir. Kalsiyum, demir, çinko oranı be folik asit yüksektir. Kemiklerin güçlenmesini sağlar. E vitamini kaynağıdır. Antioksidan kaynağıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.