VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)
VAN KÜP PEYNİRİ  (500 GRM)

VAN KÜP PEYNİRİ (500 GRM) (1000000000015)

Fiyat : ₺210,00(KDV Dahil)

Peynir kalıpları belli müddet kuru tuzlamaya tabi tutulduktan

sonra, toprak küplere veya plâstik bidonlara sıkıca

basılmaktadır. Basma işleminde peynir kalıpları arasına

cacıklar veya ufalanmış peynir konarak boşluk kalmamasına

dikkat edilmektedir. Sıkı doldurulmuş plâstik kaplar, ağzı

genellikle üzüm veya bağa yaprağı adı verilen yapraklarla

kapatıldıktan sonra ters çevrilerek toprağa gömülmektedir.

Burada peynirler en az 3 ay olmak üzere 7 aya kadar

olgunlaştırılmaktadır. Bu daha ziyade tüketicinin isteğine

bağlıdır. Olgunlaşmasını tamamlamış peynirler artık tüketime hazırdır.

 

 


Paylaş :
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR